woensdag 17 juli 2013

Gestopt

Hey meiden,

Zoals jullie wel zien hebben we sinds 31 maart 2013 helemaal niks geen artikeltjes geplaats op dit blog. Ik vond het wel zo netjes om na al die tijd iets van te laten horen en uit te leggen waarom er geen artikels meer online komen.

Wij (7 beauty's 1 blog) hebben besloten om te stoppen met dit blog. Ik vond het echt super leuk om elke zondag een artikeltje online te gooien en vond het ook super om te zien dat jullie mijn artikels leuk vonden en dat ze zo vaak werden bekeken. Maar ja, op een gegeven moment had iedereen het druk, en hebben Nina en ik de keuze gemaakt om te stoppen. We hebben de andere meiden een mailtje gedaan met wat zij wilde. 2 meiden reageerde helaas niet, maar de andere 2 meiden gelukkig wel. Zij waren het met ons eens dat het niks meer zou worden en ook zij besloten te stoppen. 
De 2 meiden die niet hadden gereageerd, hebben later ook niks meer gepost, dus neem ik aan dat zij, na al die tijd niks posten, ook zijn gestopt.

In de toekomst komen er misschien nog wel berichten. Misschien ga ik wel weer beginnen en zoek ik 6 super leuke en gezellige meiden waarmee we gaan bloggen, we zien wel.

Ik vond het super leuk om in 7 beauty's 1 blog te zitten en vind het echt super jammer dat we zijn gestopt, maar wees eerlijk, ook ik sloeg soms een keertje over omdat ik het gewoon te druk had.

Ik wil jullie allemaal bedanken! Vandaag hadden we gewoon nog 15 bezoekers, terwijl er al bijna 4 hele maanden niks nieuws op staat! Dat is echt super! Dank jullie wel!

En ja, aan alles komt een eind zeggen ze ook wel.
Jullie waren geweldig! 

'xx Silke
Zondag op 7 beauty's 1 blog & beheerder.