woensdag 9 januari 2013

terugblik 2012 en vooruitblik 2013.

Heej allemaal,

Sorry het is onverwachts iets later geworden dan mijn bedoeling was. Ik ga vandaag een artikel doen over 2012 en 2013 veel lees plezier!

2012 begon eigenlijk heel gewoon: een nieuw jaar, naar de 2e klas vakantie's en dat soort gewone dingen. Ik ben dus naar mavo 2 gegaan waar ik het nu naar bestwel mijn zin heb. Wel was het een jaar waarin we volgensmij iedere vakantie wel weg zijn gesweest, of tensminste veel vakantie's. Want in de herfstvakantie gingen we een weekje naar Texel. Dat was heel leuk, vooral het park met bruinvissen echt soo cute! Ook zijn we naar zweden geweest. Daar logeerden we in het huis van mijn oom en tante en later ook andere mensen van de familie. En in de zomervakantie zijn we een hele maand naar Bali geweest. Dat was heel bijzonder, met aapjes die over straat lopen, geen één keer regen in een hele maand (ja echt!!) en hele lieve mensen. Verder is mijn beugel er eindelijk uit gegaan na 3 jaar. 2012 was niet heel bijzonder maar wel heel leukk :) .

En nu is het 2013! Dit jaar begon bij de familie van het vriendje van mijn zus thuis, waar we met oud & nieuw waren. Deze zomervakantie gaan we waarschijnlijk met 6 naar Frankrijk inplaats van 4 :) . Want mijn vriendin gaat waarschijnlijk mee en het vriendje van mijn zus. Super gezellig dus! Verder heb ik eigenlijk geen goede voornemens. Gewoon mezelf blijven (klinkt heel cliché ik weet het), en m'n best blijven doen op school. En natuurlijk verder gaan met bloggen.

Allemaal nog een heel gelukkig (en beetje laat) nieuwjaar!

Liefs, emma.

p.s de review komt morgen want het was vandaag te donker toen ik thuis kwam om foto's te maken.

doeggx.

Woensdag : Review


Haai 
Deze week is het thema om een review te doen ik doe mijn review over een lipgloss

Lees Mee.

zondag 6 januari 2013

I'm Back!

Heej lieve allemaal,

Even een kort artikel, ik ben namenlijk terug! Ik kon een tijdje niet inloggen en Nina heeft mij nu opnieuw uitgenodigd via mijn emailadress. En nu ga ik dus gewoon weer verder met bloggen. Dinsdag komen er zelfs misschien wel 2 artikelen om de goede voornemens van 2013 door te nemen en nog even terug te kijken op 2012.

Tot dinsdag!

Zondag kijkt terug en vooruit.

Hee allemaal,

HET IS 2013!! Whoehoe! Dit jaar heb ik best veel meegemaakt. Veel leuke dingen! Ik heb er 1 uitgekozen........

Mijn hoogtepunt van 2012:
DE MIDDELBARE SCHOOL!