zaterdag 3 november 2012

Zaterdag is laat door probleempjes met inloggen.



Ik ben dus jullie zaterdag!

Mijn eigen blog:
ninaverm.blogspot.com

Hieronder staat Mirre omdat ik (mirre) het voor Nina op de blog zet omdat er iets mis gaat met het verbinden met Blogger, maar op deze manier staat Nina's video alsnog online.

vrijdag 2 november 2012

Jullie vrijdag♥

Hallo iedereen ik zal jullie vrijdag zijn van deze blog,

 
Ik bewerk ook graag foto's ! 
Ik hou erg veel van turnen ik doe wedstrijd turnen op B niveau. 
Ik blog ook heel graag en ben graag bezig met fashion en make up.
Ik ben ben 12 jaar oud maar word 23 december 13 jaar.
Ik doe moderne wetenschappen op school en woon in Belgiƫ.
ik denk dat ik aan het zagen ben ;)
Dus als jullie nog vragen hebben stel ze maar.
Ik hoop dat jullie onze blog leuk vinden en see you !

donderdag 1 november 2012

donerdag houdt van gamen ?!?!

hoi ik ben zoey en ik ben jullie donderdag. ik ben 13 jaar oud, en ik woon in Nederland. ik hou van bloggen, maar ook van make up. heel eerlijk hou ik ook van gamen. gta sna andreas of minecraft, het klinkt misschien raar maar waar. ook heb ik een zwak voor schattige puppies en leuke kleding. om niet te vergeten ben ik een PANTERPRINT addict. o ja ik geloof wel in regenbogen en eenhoorns. ook heb ik nog wel een brede muziek smaak. soms hou ik van oud en soms van de nieuwste nummers.

zoals je misschien al merkt post ik niet ingepland. ik hou totaal niet van plannen met wat dan ook, school en bloggen. als ik iets afspreek kom ik dat wel na. dus er zijn ook goeie kanten aan mij. ik zie mezelf als een aardig persoon die prettig gestoord is en doordenkt bij alles. mijn beugel is er zins kort uit. (zoals je kan zien op de bovenste foto)

nu het zakelijke gedeelte. ik heb zelf ook een blog  zootjeh.blogspot.nl. ik werk met een apple macbook. mijn camera is een samsung d70. ik werk met blogspot zoals wat de meeste wel doen.

volgens mij ben ik de enige die zoveel tekst heeft hihi !?!?

X.

dinsdag 30 oktober 2012

Dinsdag is een paardengek.

Hooii iedereen,
Mijn naam is Emma en ik ga elke dinsdag een artikel posten. Ik ben 13 jaar en ben jarig op 25 november. Zoals je aan de titel zag hou ik enorm veel van paarden. Eigenlijk hou ik van alle dieren. Thuis hebben wij een vogeltje genaamd Pietje en een hond, Joey.
Hierboven zie je een foto met mijn lieve vriendinnetje Jamaica. 

Ik rij ook paard op een manege die nog geen minuut fietsen van mijn huis is. Ik zit in klas mavo 2. Op het moment luister ik graag naar de nummers; Girl on fire net als Mirre. En some nights van Fun. Verder ben ik verslaafd aan skittles (dat zijn snoepjes die net zo klein zijn als m&m's) , shoppen, twitter en instagram. Dit was wel zo'n beetje het belangrijkste om te weten over mij. Als je nog vragen heb mag je die natuurlijk altijd stellen in de comments.

Liefs, emma.

Twitter; @Emma91932056
Instagram; kusemma_2

maandag 29 oktober 2012

Over Maandag + Outfit: Pink Tribel

 
Hallo allemaal! Vandaag gaat 7 Beauty´s 1 Blog van start! We zijn er allemaal super enthousiast over en we hopen jullie ook. Deze week gaan we onszelf voorstellen aan jullie. En op de pagina ´Over ons´ kun je nog wat informatie over ons vinden! Maar lees gauw verder als je meer over mij wilt weten en mijn mini extra artikeltje wilt lezen!